U19: Népes mezőny a bajnokságban

0
4434
Egymás után szerezték a találatokat.

Jön az U19-es bajnokság harmadik idénye. Az elsőben még csak négy gárda versengett, a tavalyiban már kilencen voltak. Idén ez a szám megduplázódott. Természetesen, nevezett az FK Székelyudvarhely is. Ezúttal sokkal nehezebb dolguk lesz a fiúknak, miután az első kiírást megnyerték, tavaly pedig ezüstérmesek lettek.

A Román Labdarúgó Szövetség (FRF) teremlabdarúgó szakosztálya közzétette az U19-es bajnokság 2016/17-es idényébe beiratkozott klubok listáját. Ezúttal nem pár csapatról számolhatunk be, hanem egész hosszú a lista: húszan lesznek ott a rajtnál.

Persze, ehhez kellett az is, hogy az idei versenykiírás szerint az élvonalban szereplő együtteseknek kötelezően el kell indítaniuk egy utánpótlás-korosztályú csapatot. Ezeken kívül viszont több újonc is van a mezőnyben, ami mindenképp örvendetes.

Egyelőre a versenykiírást nem tették közzé, ezt holnap, pénteken ismertetik a klubvezetőkkel, amikor a bajnokság sorsolását is tartják. Az biztos, hogy a régiók alapján a húsz csapatot öt négyes csoportba sorolják.

Idén nem csak pontvadászat, hanem Román Kupa is lesz az U19-eseknek.

Az idei U19-es bajnokság mezőnye:

CSM Politehnica Iasi
Sanatatea Darabani
Futsal Ceahlaul Piatra Neamt
Internazionale Vaslui
Galaci United
Dunarea Calarasi
Viitorul Vernesti (Buzau megye)
Viitorul 2010 Buzau
Sepsiszentgyörgyi Spicom
Kézdivásárhelyi KSE
Brassói Coltea
Brassói Blue Angel Cristian
Marosvásárhelyi City`Us
FK Székelyudvarhely
Kolozsvári Clujana
Segesvári Pro Tineret
Dévai Autobergamo
Temesvári Informatica
Resicabányai Muncitorul
Simándi Soimii (Arad megye)

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..