Udvarhelyi gólok az ifiválogatottban

0
825
Bíró és Hadnagy eredményes volt.

Mindkét játékosunk játszott, mindketten megzörgették a hálót. Két barátságos találkozón lépett pályára a román U21-es nemzeti együttes. Egyet idegenben, egyet itthon rendeztek.
Szerdán és csütörtökön felkészülési jellegű, barátságos találkozót játszott a román U21-es teremlabdarúgó-válogatott. Kacsó Endre szövetségi kapitány együttese Magyarországgal mérte össze erejét, az első összecsapást Csengeren, a másodikat Nagybányán rendezték.

Az FK Székelyudvarhely keretéből két játékost hívott be a tréner: Bíró Attilát – a válogatott csapatkapitánya – és Hadnagy Istvánt. Mindkét sportolónk odatette magát, mindkét meccsen pályára léptek, egy-egy gólt szereztek.

A románok az első találkozón 7–1-es vereséget szenvedtek, míg másnap 3–2-re diadalmaskodtak. Hadnagy az első meccsen, Bíró a másodikon talált be.

A fiúknak sok pihenőjük nem lesz, vasárnap 18 órától már az FK színeiben a Sepsiszentgyörgyi Spicom otthonában lépnek pályára az 1. Liga soron következő játéknapján.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..