Veretlenek maradtunk ebben az évben

0
1173
Mánya szerezte a gólok több mint felét. Fotó Pál Árpád.

Magabiztosan tartottuk itthon a pontokat a székely futsalderbin. A 2017-es esztendőben ez volt zsinórban a hatodik diadalunk Az igazi teszt most következik.

Hétfőn délután a városi sportcsarnokban fogadta az FK Székelyudvarhely a Sepsi Futsalt a teremlabdarúgó alapszakasz tizenkilencedik játéknapján. A Jakab Zoltán által irányított együttesnek a fő célja a három pont itthon tartása volt, ezzel pedig, hogy ott maradjon a rangsor élmezőnyében.

Ezt maximálisan teljesítettük is, igaz, hogy az elején még igencsak akadozott a játék. Az első gólra a 6. percig kellett várnia a majd telt házas nézőseregnek, Mihály Zoltán zörgette meg a hálót. Erre még volt válasza a háromszékieknek.

Egy fokozattal fennebb kapcsoltak a fiúk, érkeztek is az újabb találatok: Bíró Attila kétszer, Mánya Szabolcs egyszer vette be a kaput. A szünetre 4–1-es állással mehettek a felek.

A második felvonásban sem változott a játék képe, az FK irányított, Mánya elérte a mesterhármast, aztán még egyet rátett. Nagyon simán húztuk be a győzelmet, tartottuk itthon a pontokat, szereztük meg a 2017-es évben a hatodik diadalunkat – négyet a bajnokságban, kettőt a kupában.

Ezzel feljöttünk pillanatnyilag a harmadik pozícióba, következik vasárnap délután a Temesvári Informatica elleni idegenbeli csata.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 19. forduló:

FK Székelyudvarhely–Sepsi Futsal 7–2 (4–1)
Gól: Mihály Zoltán (6.), Bíró Attila (12., 14.), Mánya Szabolcs (17., 21., 26., 32.), illetve Cornel Ticalo (7.), Máté József (22.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..