Zsebeljük be a pontokat!

0
1782
Fotó: Sinka-Király Levente.

Tavaly mindkétszer nyertünk ellenük, ezúttal is itthon tartanánk a pontokat. A kapaszkodáshoz mindenképp szükségünk van a győzelemre. Hazai találkozónk jön a sorban.

Az ötödik játéknapot rendezik a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszában. Az FK Székelyudvarhely a városi sportcsarnokban lép pályára: hétfőn délután a Dunărea Călărași-t látja vendégül. A második diadal megkaparintását tűztük ki saját közönségünk előtt.

Előreláthatóan kemény, parázs mérkőzésre számíthatunk, hiszen rendre ilyeneket játszottunk a Dunăreával szemben. A vendégek jól indították ezt az idényt: három párharcot már megnyertek – többek között a Temesvári Informatica ellen –, csupán egy vereséget, a Marosvásárhelyi City`us ellen jegyeznek.

Ami az egymással szembeni mérleget illeti, az utóbbi négy mérkőzésen diadalmaskodtunk ellenük, tavaly mindkétszer szoros volt a küzdelem, előbb idegenben 3–2-re, aztán itthon 5–3 arányban nyertünk.

Fontos az FK-nak a maximális pontszám begyűjtése, hiszen így elkezdheti a felzárkózást, míg egy vereséggel a tabella második felében maradnánk.

A hétfőn 18 órától kezdődő bajnoki találkozót nem közvetíti egyetlen tévétársaság sem, belépőket elővételben az Aktakukacban szerezhetnek be.

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..