Zúdultak a találatok

0
1031
Fotó: Pál Árpád.

Nyílt, rengeteg helyzetet és gólt hozó találkozóval zárta az alapszakasz felét együttesünk. A győzelemmel továbbra is ott van az élbolyban.

A Grigoraș – Mánya, Biró, Szőcs, Szécsi kezdősorral indítottuk a találkozót, a második négyes a Csala, Máté, Miklós, Kanyó volt (játszottak még: Bálint – Hadnagy, Gálfi, Kedei). Az első pillanatoktól az FK rohamozott, irányította az összecsapást. Több helyzetet is rendre kidolgoztak a fiúk.

Az első találatra a 7. percig kellett várnia a majdnem telt házas közönségnek, ekkor Szécsi passzolt mesterien a kapu eléterében egyedül tartózkodó Szőcsnek, aki könnyedén bepattintotta. 1–0 után is sokkal kezdeményezőbb volt a hazai együttes, nagyon sokszor remek szituációt dolgoztak ki, a befejezésnél hiba csúszott be.

Az első játékrész utolsó minutumaiban mindkét gárdának kigyűlt a csapathibája, a 20. percben Szőcs ellen szabálytalankodtak hét méterre a kaputól. A kisbüntetőt Kanyó végezte el, lőtte a kapus lába között a hálóba, 2–0 állt az eredményjelzőn a szünetben.

Csupán hat másodperc telt el a második felvonásból, a középkezdést követően Szécsi háromra növelte az előnyt. Nemsokára rá nagy vonalakban eldőlt a három pont sorsa, Szécsi tízről a jobb alsóba küldte a játékszert.

Ha az elsőben kevés gól, a második félidőben találatok sokasága született. Az ellenfél csak azt követően tudott betalálni, mikor már 7–0 volt az állás.

Veretlenül, hét győzelemmel és két döntetlennel zártuk az alapszakasz odavágóját. Az őszi idénynek még nincs vége, ebben a naptári esztendőben még öt játéknapot lejátszik a mezőny.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló:

FK Székelyudvarhely–Dunărea Călărași 9–3 (2–0)
Gólszerzők: Szőcs László (7., 25., 29.), Kanyó Szilárd (20.), Szécsi Barna (21, 23., 36.), Nenad Rancic, öngól (24.), Hadnagy István (27.), illetve Robert Varlan (28., 33.), Predrag Jovanovic (28.).

Futsalmeccsek az internetes csatornán

Futsalmeccsek az internetes csatornán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..